Zeer positieve resultaten behaald

Tsjibbe Wiersma, Online Marketing Manager, Profile

Theo heeft een bijzonder scherpe blik op conversie optimalisatie en de toegevoegde waarde hiervan voor de doelstellingen van organisatie. Hij wil (in positieve zin) het onderste uit de kan halen. Bij Profile Banden en Onderhoud langere periode met elkaar samengewerkt en zeer positieve resultaten behaald. Een prettig persoon om mee te werken, helder in zijn communicatie en inhoudelijk sterk.

Een pragmatische aanpak

Carla Leeuwerink, Business Manager, Perlas

We vonden de pragmatische aanpak fijn en de feedback was zowel duidelijk als terecht wat ons betreft. Als resultaat van de expert review hebben we besloten te gaan voor een volledige website redesign, in plaats van het optimaliseren van onze huidige website. Dit was een groot project voor ons, maar we hebben dit in slechts 6 weken voltooid dankzij de heldere instructies van Theo.

Uitstekend overzicht behouden

Marjolein van den Broek, Account Director, Yonego

De afgelopen jaren heb ik erg fijn samenwerkt met Theo. Hij heeft ons op CRO vlak geholpen op diverse grote accounts. Geen uitdaging is teveel voor Theo en hoe complexer hoe leuker hij het lijkt te vinden. Wat mij opviel is dat hij uitstekend in staat was om het overzicht te behouden van wat er allemaal speelde binnen de projecten. Naast zijn inhoudelijk kennis over conversie optimalisatie waren de klanten ook erg enthousiast over zijn technische skills en zijn scherpe blik. Theo is een hele goede en fijne specialist om mee samen te werken, erg loyaal en ook met droge gezellige humor.

Helpt organisaties verder

Wim Vis, Managementteam, DGN Publishers

Het klinkt misschien wat onaardig, maar Theo is by far de grootste test-nerd die ik ken. En dat werkt niet alleen fantastisch, maar ook mega-aanstekelijk. Hij weet werkelijk alles op het snijvlak van data, testen en conversie, graaft daarbij dieper dan menigeen en weet dat vervolgens eenvoudig te vertalen in heldere probleemstellingen. Maar waar veel freelancers daar stoppen, gaat Theo juist verder. Hij formuleert praktische oplossingsrichtingen voor de geconstateerde problemen. Zo helpt hij organisaties verder. En dat allemaal met een dosis humor en een buitengewoon prettige omgangsvorm. Ja, ik kan Theo zonder enige twijfel van harte aanbevelen.

Echt verdiept in ons product

Judith Blanken, Online Marketeer, Boat Bike Tours

Gelijk al bij de eerste afspraak voelde het contact heel prettig. Theo had zich goed voorbereid en kon goed de vinger leggen op de zere plek. Het contact daarna verliep ook heel effectief. Snelle duidelijke reacties en indien het niet duidelijk was of er vragen waren schakelde wij telefonisch. De expertise die Theo heeft op het gebied van user experience en conversie optimalisatie brengt ons naar een hoger niveau. Wat ook best confronterend is want wij dachten dat we de goede wegen bewandelden. Juist deze confrontatie toont aan dat het enorm belangrijk is om te testen en onze doelgroep hierbij te betrekken. Voor mij is het belangrijk dat we snel kunnen schakelen en dat iemand ook toegevoegde waarde en experience meebrengt, dit is bij Theo zeker het geval. Wat mij met name opvalt is dat wij geen nummer zijn bij Theo maar echt heeft verdiept in ons product. Theo zou ik absoluut aanraden bij andere bedrijven. Wij zijn erg blij met deze positieve samenwerking.

Grote bijdrage geleverd

Nick Mondi, Product Owner, Haarshop

Met veel plezier heb ik samengewerkt met Theo. Hij heeft ons een aantal jaar enorm geholpen op CRO-vlak en vele succesvolle tests bedacht en opgezet. Maar bovenal heeft Theo ons fantastisch bijgestaan tijdens een grote CMS migratie. Op gebied van design, functionaliteiten, usertesting, data analyse, geen enkel detail werd aan het toeval overgelaten. Maar misschien wel het meest waardevol is zijn scherpe feedback. Punten die wijzelf soms ongemerkt voor lief namen, wist Theo vaak feilloos aan te stippen. Zijn inzet heeft een zeer grote bijdrage geleverd aan een succesvolle migratie.

Indrukwekkende resultaten

Ramon van Koppen, Eigenaar, GreenEggTotaal

Een bezoekersgedrag analyse laten uitvoeren door Theo. Indrukwekkende resultaten, waardoor wij onze shop kunnen optimaliseren om de gebruikerservaring voor onze klanten zo prettig mogelijk kunnen laten verlopen! De complete analyse is verwerkt in een prachtige rapportage die voor een leek als mij goed te begrijpen is. Aan de hand van deze rapportage kunnen wij weer een stap vooruit maken en blijven we de concurrentie voor! Hartelijk dank voor de fijne samenwerking Theo, tot snel!

Keurig in zijn communicatie

Robert Straver, Eigenaar, Gespoten panelen

Theo heeft voor mijn bedrijf een expert review uitgevoerd. Ik ben erg blij met de feedback die hij heeft gegeven! De genoemde verbeterpunten in zijn website analyse hebben mij geholpen om - als een stip op de horizon - een richting te geven waar ik naar toe kan bewegen. Tevens is hij keurig in zijn communicatie richting mij als klant. Ik raad een samenwerking met Theo zeker aan, ook voor bedrijven die, net als ik, nog iets meer aan de start van hun traject staan.

Diep op de inhoud ingegaan

Gijs Hovens, Marketing Manager, Savvii

Na de oplevering van de expert review hebben we een workshop gehad met Theo en de belangrijkste stakeholders voor de site. In deze workshop zijn we diep op de inhoud van de site ingegaan en hebben we waar nodig teksten & flow aangepast. Theo heeft het team op een goede manier weten te prikkelen om feedback te geven en samen tot een goede prioritisering te komen.

Een beter beeld gekregen

Rimmer Stumpel, CEO, De Projectinrichter

De sessies met Theo hebben ons geholpen om een beter beeld te krijgen van welke richting we op willen met de website. Theo nam in onze sessies geen blad voor zijn mond, wat zorgde voor een frisse blik op de zaken waar wij tegenaan liepen. Ik zou hem dan ook zeker aanraden wanneer je op zoek bent naar een sparringpartner!

Ziet verborgen kansen

Stephan Stegeman, CEO, Shop Like You Give a Damn

Theo heeft voor meerdere van mijn opleidingen en trainingen conversie optimalisatie en Google Analytics lessen verzorgd. Theo blinkt uit in twee dingen: 1) mensen met basiskennis grote slagen laten maken, en 2) groepen met een groot niveauverschil op een creatieve manier toch goed bedienen, iets dat een uitdaging is voor de meest doorgewinterde trainer. Dit is echt een USP. Theo is daarnaast ontzettend diepgravend en kritisch en wil het onderste uit de kan halen. Zo ziet hij kansen en bedreigingen die anderen over het hoofd zien. Een aanrader voor wie behoefte heeft aan een goede optimalisatie specialist of conversie optimalisatie en analytics trainer.

Kritisch de spiegel voorgehouden

Patrick van den Hul, oprichter en eigenaar, ORDEtraining

Ik heb gebruik gemaakt van de expert review dienst van Theo waarbij hij je website grondig doorlicht en van feedback voorziet. Dit ging mooi in een trechter van strategisch en tactisch naar heel operationeel. De operationele tips zijn zo praktisch dat ze voor zichzelf spreken en zo uitvoerbaar zijn. In het follow-up gesprek hebben we vooral de strategische adviezen van Theo besproken. Dit heeft geleid tot een grondige herziening van de positionering. Door de combinatie van adviezen op al deze niveaus hebben we een grote kwaliteitsslag kunnen maken.

Verbindt zeer goed met publiek

Mark Jansen, Freelance Developer, Your Mark Media

Theo heeft een keynote presentatie gegeven op een van onze events. Wat ik erg prettig vind aan Theo is zijn vaardigheid om een verdiepende en boeiende presentatie te kunnen geven over een complex onderwerp als website optimalisatie. Daarbij verbindt hij zeer goed met het publiek en was hij in staat om zijn presentatie gaandeweg aan te passen. Samengevat, ik zou Theo zeker aanraden als je op zoek bent naar een spreker over website optimalisatie!

Bijzonder kundige professional

Jan de Roode, Communication Advisor, Middin

Ik heb Theo leren kennen als een bijzonder kundige professional. Met hem is het prettig samenwerken. Theo is oplossingsgericht en hij weet de vertaalslag te maken tussen wensen van de opdrachtgever en de (on-)mogelijkheden van de techniek. En bovenal niet onbelangrijk voor mij als opdrachtgever, elke deadline wordt door Theo gehaald.

Enthousiast over de resultaten

Simone Bronkhorst, Marketing & Publicity, Idea

We zijn erg enthousiast over de resultaten van je conversie onderzoek! De bevindingen waren erg duidelijk. Hierom beveel ik je dan ook van harte aan bij andere organisaties die op zoek zijn naar antwoorden omtrent uitdagingen op het gebied van website optimalisatie.

Prettige samenwerking

Marijke Verkaik, Web Designer, KovokS

We hebben Theo ingehuurd om enkele websites te onderzoeken en ik beveel hem van harte aan. Niet alleen biedt hij een prettige samenwerking, maar ook een diepgaande kennis over hoe je een website kunt optimaliseren.

Diepe kennis over psychologie

Tina Kesova, Head of Marketing, Codeable

Theo is een fantastische en boeiende conferentie spreker en ik heb erg genoten van de evenementen die wij allebei hebben bezocht. Zijn diepe kennis over psychologie geeft veel inzicht in zijn werk gerelateerd aan UX en CRO. Ik heb dan ook geen twijfel dat de combinatie hiervan zorgt voor prachtige resultaten voor zijn klanten.

De reacties zijn altijd positief

Roel Veldhuizen, Owner & Programmer, Inesta

Theo heeft twee maal gesproken op WordCamp events. Theo's spreekstijl is vlot, humorvol en met veel slides maar bovenal heel goed te volgen. De reacties zijn altijd positief en mensen geven nagenoeg altijd aan dat ze weer iets van waarde hebben gehoord zelfs als ze Theo al een aantal keer hebben gehoord.

Veel concrete tips gekregen

Walter Albers, Entrepreneur, Proday

Ik word erg enthousiast van de expert review en wil meteen aan de slag gaan met de punten die je genoemd hebt. Je hebt me zoveel concrete tips gegeven, wat een prachtig resultaat!

Groot aantal nuttige punten

Edwin Jonker, Entrepreneur, PrijsVergelijken

Bedankt voor je website review! Er zitten een groot aantal punten in die we kunnen gebruiken om de website te verbeteren.

Gratis adviesgesprek
Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een gratis adviesgesprek van 1 uur.