Over Theo

Als freelance conversie specialist heeft hij al 100+ klanten (waaronder Nike, Citro├źn, Profile, en Rabobank) in 10+ landen geholpen om hun websites te optimaliseren.

Theo is intussen al meer dan 20 jaar bezig met het bouwen en optimaliseren van websites. Wat ooit begon als een uit de hand gelopen hobby is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol bedrijf.

CRO consultant bij scherm
CRO consultant op podium
Theo van der Zee

Zijn motivatie om als freelancer te focussen op conversie optimalisatie is simpel: Meer omzet voor zijn klanten en minder frustratie voor hun website bezoekers.

Naast een jarenlange ervaring als webdeveloper heeft Theo ook een scherpe blik op het menselijke gedrag, dit mede dankzij zijn universitaire Master diploma in Organisatiepsychologie. Deze combinatie van technische kennis en psychologie inzichten heeft zijn klanten al vele miljoenen aan toegevoegde omzet bezorgd.

Theo in cijfers:

  • 5+ webdesign awards gewonnen
  • 60+ expert reviews uitgevoerd
  • 400+ A/B testen gedraaid
  • 25+ events presentaties gegeven
  • 250+ uur training en coaching gegeven

Theo is meer dan 9 jaar samen met zijn vriendin Lisanne. Ze delen een passie voor (onder andere) treinreizen en dit heeft hen dan ook al op prachtige plaatsen gebracht, zoals de Zwitserse Alpen en Zweeds Lapland.

Zwitserse Alpan
Theo en Lisanne
Meer van Luzern
Gratis adviesgesprek
Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een gratis adviesgesprek van 1 uur.

Voordelen van een conversie specialist?

Een goede conversie specialist helpt je om jullie bezoekers en doelgroep beter te leren kennen. Daarnaast zal hij of zij ervoor zorgen dat je effici├źnter om kunt gaan met je online marketing budget. De resultaten zijn een hogere omzet en betere klanttevredenheid.

Een conversie optimalisatie specialist?

Helaas heeft deze specialisatie geen vaste naam. Zo wordt er gesproken over 'conversie', maar ook over 'conversie optimalisatie', wat dan vervolgens weer leidt tot een 'conversie optimalisatie specialist'. Uiteindelijk is het doel: websites optimaliseren.