Over Theo

Als freelance CRO consultant heeft hij klanten als Nike, Citroën, Profile, Financieele Dagblad, Rabobank en 75+ andere organisaties geholpen om hun websites te optimaliseren.

Theo is intussen al meer dan 20 jaar bezig met het bouwen en optimaliseren van websites. Wat ooit begon als een uit de hand gelopen hobby is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol bedrijf.

CRO consultant bij scherm
CRO consultant op podium
Theo van der Zee

Zijn motivatie om te focussen op conversie optimalisatie is simpel: Meer omzet voor zijn klanten en minder frustratie voor hun website bezoekers.

Naast een jarenlange ervaring als webdeveloper heeft Theo ook een scherpe blik op het menselijke gedrag, dit mede dankzij zijn universitaire Master diploma in Organisatiepsychologie. Deze combinatie van technische kennis en psychologie inzichten heeft zijn klanten al vele miljoenen aan toegevoegde omzet bezorgd.

Theo in cijfers:

  • 5+ webdesign awards gewonnen
  • 50+ expert reviews uitgevoerd
  • 350+ A/B testen gedraaid
  • 25+ events presentaties gegeven
  • 250+ uur training en coaching gegeven

Theo is meer dan 8 jaar samen met zijn vriendin Lisanne. Ze delen een passie voor (onder andere) treinreizen en dit heeft hen dan ook al op prachtige plaatsen gebracht, zoals de Zwitserse Alpen en Zweeds Lapland.

Zwitserse Alpan
Theo en Lisanne
Meer van Luzern
Gratis adviesgesprek
Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een gratis adviesgesprek van 1 uur.