Consultancy

Veel organisaties hebben als doel om meer data-gedreven te gaan werken. Maar, wat komt daar allemaal bij kijken? Op basis van mijn brede theoretische en praktische ervaring met CRO onderzoek kan ik jullie hiermee helpen.

Heatmap
User testing
Google Analytics

Herken je dit?

 • Er zijn terugkerende vragen over het gedrag van bezoekers op de website
 • Tools als Hotjar draaien al een tijdje, maar worden nauwelijks gebruikt
 • In de praktijk wordt er nog steeds veel 'op gevoel' besloten

En zoek je hier naar?

 • Iemand met verstand en ervaring van bezoekers en onderzoek
 • Die in korte tijd nieuwe concrete inzichten boven tafel weet te halen
 • En daarmee de organisatie meer data-gedreven kan helpen te maken

De mogelijkheden bespreken?

Neem contact op

Uitgelichte voordelen

Flexibele aanpak → Hulp op maat

Soms veranderen plannen, verwachtingen en behoeftes nu eenmaal. Door hier flexibel mee om te gaan ontstaat de grootste meerwaarde voor de klant. Zo behoort ook het trainen of coachen van in-house specialisten bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.

Ervaren consultant → Heldere communicatie

Intussen heb ik al tientallen jaren ervaring als consultant. Naast uitstekende project management skills zorgt dit er ook voor dat ik goed kan schakelen met stakeholders op alle niveau's. Het toelichten van bevindingen aan directeurs, developers, of dwarsliggers is dan ook geen probleem.

Hands-on ervaring met tools → Snel en betrouwbaar inzicht

Met tools als Google Analytics en Hotjar heb ik zeer ruime ervaring. Hierdoor gaat er minimale kostbare tijd verloren aan het uitzoeken wat de (on)mogelijkheden zijn met deze tools voor jullie website.

Referenties

Ziet verborgen kansen

Stephan Stegeman, CEO, Shop Like You Give a Damn

Theo heeft voor meerdere van mijn opleidingen en trainingen conversie optimalisatie en Google Analytics lessen verzorgd. Theo blinkt uit in twee dingen: 1) mensen met basiskennis grote slagen laten maken, en 2) groepen met een groot niveauverschil op een creatieve manier toch goed bedienen, iets dat een uitdaging is voor de meest doorgewinterde trainer. Dit is echt een USP. Theo is daarnaast ontzettend diepgravend en kritisch en wil het onderste uit de kan halen. Zo ziet hij kansen en bedreigingen die anderen over het hoofd zien. Een aanrader voor wie behoefte heeft aan een goede optimalisatie specialist of conversie optimalisatie en analytics trainer.

Enthousiast over de resultaten

Simone Bronkhorst, Marketing & Publicity, Idea

We zijn erg enthousiast over de resultaten van je conversie onderzoek! De bevindingen waren erg duidelijk. Hierom beveel ik je dan ook van harte aan bij andere organisaties die op zoek zijn naar antwoorden omtrent uitdagingen op het gebied van website optimalisatie.

Klanten

 • Profile
  Profile
 • Van Tilburg
  Van Tilburg
 • Boat Bike Tours
  Boat Bike Tours
 • BeterOud
  BeterOud
 • Idea
  Idea
 • EazzyPark
  EazzyPark
Gratis adviesgesprek
Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een gratis adviesgesprek van 1 uur.