Expert review

Een expert review (ook wel site audit of website review genoemd) levert in korte tijd veel concrete verbeterpunten op waarmee je jullie website kunt optimaliseren. Dit zal resulteren in een betere conversie ratio en hogere omzet.

Expert review
White label
Quick wins

Herken je dit?

 • De conversie ratio is laag, maar het is onduidelijk waarom dit het geval is
 • Er heeft nog nooit een conversie specialist naar de site gekeken
 • Jullie hebben het gevoel elke maand onnodig omzet mis te lopen

En zoek je hier naar?

 • Een onafhankelijke analyse van je website of webshop

 • Concreet advies om de conversie van je website te verbeteren

 • Zonder dat hier enorme budgetten voor nodig zijn

50+ organisaties kozen al voor een expert review

Uitgelichte voordelen van een expert review

Kosten vooraf vastleggen → Geen verrassingen achteraf

De kosten voor de review spreken we van tevoren af. Deze kosten zijn inclusief de volgende werkzaamheden: communiceren, onderzoeken van de website, opstellen van de rapportage en het bespreken van de bevindingen. Geen gedoe met uren schattingen voor mij en geen verrassingen voor jullie achteraf, wel zo prettig samenwerken.

200+ punten onderzocht → Veel waardevolle inzichten

De site zal worden onderzocht op onder andere de volgende categorieën: vormgeving & layout, structuur & navigatie, interne zoekfunctie, doelgroepen, inhoud & motivering, formulieren, checkout en techniek. Elk van deze categorieen bevat vervolgens tientallen checks. Uiteraard worden de inzichten opgeleverd in een visueel aantrekkelijke rapportage met daarin per issue een screenshot, uitleg, fix en schatting van de effort/gain.

Oplevering binnen 7 dagen → Snel een betere website

Door de ruime ervaring met het uitvoeren van expert reviews is het mogelijk om een review al binnen 7 dagen op te leveren. Zo hebben jullie de bevindingen snel binnen en kunnen jullie direct aan de slag met de implementatie ervan.

Veelgestelde vragen

Doet mijn webbouwer dit niet voor mij?

Helaas is mijn ervaring dat de meeste webbouwers weinig kaas hebben gegeten van conversie optimalisatie. Sterker nog, tot op heden heeft zich nog nooit een potentiële klant bij mij gemeld die ik niet heb kunnen voorzien van een flinke hoeveelheid nieuwe verbetermogelijkheden. Ook de prijs is helaas geen garantie, zo leveren sommige dure webbouwers prutswerk terwijl andere voordelige partijen soms juist goed scoren.

Helpt een site audit bij een redesign traject?

Jazeker! Sterker nog, een site audit die wordt uitgevoerd terwijl een site nog in de design fase zit kan een enorm rendement opleveren. De reden hiervoor is dat er aan de hand van een review soms al bepaald kan worden dat bepaalde functionaliteiten niet (of anders) gebouwd moeten worden, wat veel dure development uren kan besparen.

Kan ik dit niet gewoon zelf doen?

Net zoals je ook niet zelf je CV-ketel gaat vervangen of een dakkapel gaat plaatsen, kun je ook het analyseren van je website het beste aan een expert overlaten. Persoonlijk heb ik al duizenden uren besteed aan het onderzoeken van websites. Hierdoor weet ik niet alleen waar ik op moet letten, maar ben ik ook bekend met best practices, heuristieken en valkuilen. Zelf je website onderzoeken op verbeterpunten is uiteraard mogelijk, maar zal nooit hetzelfde effect hebben als een website review door een specialist.

Interesse in een expert review?

Neem contact op

Referenties

Een pragmatische aanpak

Carla Leeuwerink, Business Manager, Perlas

We vonden de pragmatische aanpak fijn en de feedback was zowel duidelijk als terecht wat ons betreft. Als resultaat van de expert review hebben we besloten te gaan voor een volledige website redesign, in plaats van het optimaliseren van onze huidige website. Dit was een groot project voor ons, maar we hebben dit in slechts 6 weken voltooid dankzij de heldere instructies van Theo.

Prettige samenwerking

Marijke Verkaik, Web Designer, KovokS

We hebben Theo ingehuurd om enkele websites te onderzoeken en ik beveel hem van harte aan. Niet alleen biedt hij een prettige samenwerking, maar ook een diepgaande kennis over hoe je een website kunt optimaliseren.

Veel concrete tips gekregen

Walter Albers, Entrepreneur, Proday

Ik word erg enthousiast van de expert review en wil meteen aan de slag gaan met de punten die je genoemd hebt. Je hebt me zoveel concrete tips gegeven, wat een prachtig resultaat!

Groot aantal nuttige punten

Edwin Jonker, Entrepreneur, PrijsVergelijken

Bedankt voor je website review! Er zitten een groot aantal punten in die we kunnen gebruiken om de website te verbeteren.

Klanten

 • Peugeot
  Peugeot
 • Nike
  Nike
 • Conrad
  Conrad
 • CoolCat
  CoolCat
 • Telefoon.nl
  Telefoon.nl
 • Schoonenberg
  Schoonenberg
Gratis adviesgesprek
Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een gratis adviesgesprek van 1 uur.