Spreken

Graag deel ik mijn kennis over conversie optimalisatie op nationale en internationale events. Mijn presentatie stijl als spreker over online marketing wordt door anderen omschreven als vlot, met humor, boeiend en verdiepend. Ben ik de keynote spreker of inhoudelijke gastspreker over online marketing op jullie event?

Video's van Theo in actie

Bekijk video's

Slides van presentaties

Bekijk slides

Eerder gesproken op

WordCamp

Websites Optimaliseren voor Duurzaamheid
Locatie: Arnhem, Nederland

Stand van Nederland

Stand van Nederland

Retoureconomie (NPO2)
Locatie: De Bilt, Nederland

Hogeschool van Amsterdam

Hogeschool van Amsterdam

Selling Sustainable Products Online
Locatie: Amsterdam, Nederland

Emerce Conversion

Live Website Reviews van Landings Pagina's
Locatie: Amsterdam, Nederland

Conversion Conference

Strategische Competitieve Analyse Inzetten om je Conversie Ratio te Verbeteren
Locatie: Londen, Engeland

Meet Magento

Conversie Optimalisatie voor Webshops met Weinig Verkeer
Locatie: Utrecht, Nederland

Conversion Hotel

Conversion Hotel

Online Duurzame Producten Verkopen
Locatie: Texel, Nederland

WordCamp

Meer Resultaat Uit Mobiele en Tablet Bezoekers
Locatie: Utrecht, Nederland

TravConnect

Live Website Reviews
Locatie: Hoofddorp, Nederland

Conversion World

Pricing and the Mind: Checkout Optimization
Locatie: Webinar, wereldwijd

MeasureCamp

Creatieve Oplossingen Voor Nieuwe A/B Test Ideeën
Locatie: Amsterdam, Nederland

Conversion Hotel

Geavanceerd Conversie Onderzoek: Hoe Krijg je Meer Test Ideeën
Locatie: Texel, Nederland

Conversion Camp

Gericht Website Onderzoek Uitvoeren
Locatie: Utrecht, Nederland

Joomla!Day

Mythes over Website Optimalisatie
Locatie: Athene, Griekenland

WordCamp

Minder Bekende Manieren om je Website Sneller te Maken
Locatie: Nijmegen, Nederland

J & Beyond

6 Psychologische Technieken om je Conversie Ratio te Verbeteren
Locatie: Hamburg, Duitsland

Emerce Conversion

Prijzen en het Brein: Checkout Optimalisatie
Locatie: Amsterdam, Nederland

Joomla!Day

Verbeter je Joomla! Website met Gebruikersonderzoek
Locatie: Sofia, Bulgarije

Voorbeelden van presentaties

Conversie optimalisatie is een breed vakgebied. De presentaties die ik daar als spreker op congressen over heb gegeven weerspiegelen dit dan ook. Hieronder volgt daarom slechts een greep uit de best beoordeelde presentaties.

Websites Optimaliseren voor Duurzaamheid

Duurzaamheid

De digitale wereld is verantwoordelijk voor een aanzienlijk percentage van de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen. Deze uitstoot wordt voor een groot deel veroorzaakt door de energie die apparaten van eindgebruikers nodig hebben en de datacentra die gegevens op het internet verwerken. Iedere pagina die een bezoeker bekijkt op een website zorgt dan ook voor klein beetje uitstoot van broeikasgassen. In deze presentatie worden daarom diverse methodes besproken die ingezet kunnen worden om een website duurzamer te maken.

Online Duurzame Producten Verkopen

Online duurzame producten verkopen

Online duurzame producten verkopen is uitdagend. Barrières als hoge kosten, een wirwar aan eco-friendly keurmerken, en onbekendheid met duurzame merken zorgen voor weerstand bij consumenten. Sustainable marketing kan helpen om deze barrières weg te nemen. Met behulp van zaken als authenticiteit, storytelling, en transparantie kunnen consumenten verleid worden om meer duurzame producten te kopen (zonder hierbij 'greenwashing' technieken toe te passen).

Meer Resultaat Uit Mobiele en Tablet Bezoekers

Mobiele apparaten zijn niet meer weg te denken uit het huidige online landschap. De impact hiervan op de omzet van bedrijven is dan ook enorm. Helaas loopt de mobiele ervaring van de meeste websites echter nog flink achter op die van de desktop. Denk aan trage laadsnelheden en onhandige interacties. In deze presentatie wordt aan de hand van concrete voorbeelden duidelijk gemaakt hoe bezoekers hun mobiele websites kunnen verbeteren.

Theo als online marketing gastspreker inhuren?

Neem contact op

Referenties

Diep op de inhoud ingegaan

Gijs Hovens, Marketing Manager, Savvii

Na de oplevering van de expert review hebben we een workshop gehad met Theo en de belangrijkste stakeholders voor de site. In deze workshop zijn we diep op de inhoud van de site ingegaan en hebben we waar nodig teksten & flow aangepast. Theo heeft het team op een goede manier weten te prikkelen om feedback te geven en samen tot een goede prioritisering te komen. (LinkedIn)

Verbindt zeer goed met publiek

Mark Jansen, Freelance Developer, Your Mark Media

Theo heeft een keynote presentatie gegeven op een van onze events. Wat ik erg prettig vind aan Theo is zijn vaardigheid om een verdiepende en boeiende presentatie te kunnen geven over een complex onderwerp als website optimalisatie. Daarbij verbindt hij zeer goed met het publiek en was hij in staat om zijn presentatie gaandeweg aan te passen. Samengevat, ik zou Theo zeker aanraden als je op zoek bent naar een spreker over website optimalisatie! (LinkedIn)

Deep knowledge on psychology

Tina Kesova, Head of Marketing, Codeable

Theo is a fantastic and engaging conference speaker and I've enjoyed all events we've attended together. His deep knowledge on psychology brings in great insight into his user experience and conversions optimization work and I have no doubts that this combined brings in great results for his clients and employers. (LinkedIn)

De reacties zijn altijd positief

Roel Veldhuizen, Owner & Programmer, Inesta

Theo heeft twee maal gesproken op WordCamp events. Theo's spreekstijl is vlot, humorvol en met veel slides maar bovenal heel goed te volgen. De reacties zijn altijd positief en mensen geven nagenoeg altijd aan dat ze weer iets van waarde hebben gehoord zelfs als ze Theo al een aantal keer hebben gehoord. (LinkedIn)

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een gratis adviesgesprek van 1 uur.

Keynote of presentatie over CRO

Een conferentie of congres, op locatie of online, in Nederland of internationaal; alle opties zijn bespreekbaar. Mogelijk organiseren jullie een evenement over online marketing, e-commerce, of over conversie optimalisatie? Voor al deze doelgroepen is een boeiende presentatie of keynote te geven (indien gewenst ook Engelstalig).

Gastcollege, of gastspreker inhuren

Zoek je iemand die een gastcollege over CRO kan verzorgen? Of wil je een enthousiaste gastspreker inhuren voor je event? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard zal er hierbij ingespeeld worden op het niveau van het publiek. Zowel zeer verdiepende als meer basis-niveau presentaties zijn hierbij een optie.