Spreken

Graag deel ik mijn kennis over conversie optimalisatie op nationale en internationale events. Mijn presentatie stijl als CRO spreker wordt door anderen omschreven als vlot, met humor, boeiend en verdiepend. Ben ik de keynote spreker of inhoudelijke CRO spreker op jullie volgende event?

Video's van Theo in actie

Bekijk video's

Slides van presentaties

Bekijk slides

Eerder gesproken op

Conversion Conference

Strategische Competitieve Analyse Inzetten om je Conversie Ratio te Verbeteren
Locatie: Londen, Engeland

Emerce Conversion

Live Website Reviews van Landings Pagina's
Locatie: Amsterdam, Nederland

Meet Magento

Conversie Optimalisatie voor Webshops met Weinig Verkeer
Locatie: Utrecht, Nederland

Wordcamp

Meer Resultaat Uit Mobiele en Tablet Bezoekers
Locatie: Utrecht, Nederland

TravConnect

Live Website Reviews
Locatie: Hoofddorp, Nederland

Conversion World

Pricing and the Mind: Checkout Optimization
Locatie: Webinar, wereldwijd

Measurecamp

Creatieve Oplossingen Voor Nieuwe A/B Test Ideeën
Locatie: Amsterdam, Nederland

Conversion Hotel

Geavanceerd Conversie Onderzoek: Hoe Krijg je Meer Test Ideeën
Locatie: Texel, Nederland

Conversion Camp

Gericht Website Onderzoek Uitvoeren
Locatie: Utrecht, Nederland

Joomla!Day

Mythes over Website Optimalisatie
Locatie: Athene, Griekenland

Wordcamp

Minder Bekende Manieren om je Website Sneller te Maken
Locatie: Nijmegen, Nederland

J & Beyond

6 Psychologische Technieken om je Conversie Ratio te Verbeteren
Locatie: Hamburg, Duitsland

Emerce Conversion

Prijzen en het Brein: Checkout Optimalisatie
Locatie: Amsterdam, Nederland

Joomla!Day

Verbeter je Joomla! Website met Gebruikersonderzoek
Locatie: Sofia, Bulgarije

Voorbeelden van presentaties

Meer Resultaat Uit Mobiele en Tablet Bezoekers

Mobiele apparaten zijn niet meer weg te denken uit het huidige online landschap. De impact hiervan op de omzet van bedrijven is dan ook enorm. Helaas loopt de mobiele ervaring van de meeste websites echter nog flink achter op die van de desktop. Denk aan trage laadsnelheden en slechte gebruikerservaringen. In deze presentatie wordt aan de hand van concrete voorbeelden duidelijk gemaakt hoe bezoekers hun mobiele websites kunnen verbeteren.

Conversie Optimalisatie voor Websites met Weinig Verkeer

Om een goed A/B test programma op te kunnen zetten voor een website wordt ongeveer 1,000 conversies als ondergrens gehanteerd. Veel websites halen deze aantallen helaas niet. Dat betekent echter niet dat er voor die websites geen conversie optimalisatie gedaan kan worden! Er kan hier bijvoorbeeld gedacht worden aan expert reviews, gebruikersonderzoek, etc. In deze presentatie worden dergelijke mogelijkheden in detail belicht.

Minder Bekende Manieren om je Website Sneller te Maken

Een snellere server is een bekende voorbeelden van manier om je website sneller te maken. Maar wat dacht je van het inzetten van lazy loading, trailing slashes en http headers? Door ook deze zaken goed in te stellen kun je de laadtijd van je website nog verder verbeteren. In deze presentatie worden de voorgaande methoden (en meer) aan de hand van voorbeelden uitgelegd.

Theo als CRO spreker op jullie event?

Neem contact op

Referenties

Verbindt zeer goed met publiek

Mark Jansen, Freelance Developer, Your Mark Media

Theo heeft een keynote presentatie gegeven op een van onze events. Wat ik erg prettig vind aan Theo is zijn vaardigheid om een verdiepende en boeiende presentatie te kunnen geven over een complex onderwerp als website optimalisatie. Daarbij verbindt hij zeer goed met het publiek en was hij in staat om zijn presentatie gaandeweg aan te passen. Samengevat, ik zou Theo zeker aanraden als je op zoek bent naar een spreker over website optimalisatie!

Diepe kennis over psychologie

Tina Kesova, Head of Marketing, Codeable

Theo is een fantastische en boeiende conferentie spreker en ik heb erg genoten van de evenementen die wij allebei hebben bezocht. Zijn diepe kennis over psychologie geeft veel inzicht in zijn werk gerelateerd aan UX en CRO. Ik heb dan ook geen twijfel dat de combinatie hiervan zorgt voor prachtige resultaten voor zijn klanten.

De reacties zijn altijd positief

Roel Veldhuizen, Owner & Programmer, Inesta

Theo heeft twee maal gesproken op WordCamp events. Theo's spreekstijl is vlot, humorvol en met veel slides maar bovenal heel goed te volgen. De reacties zijn altijd positief en mensen geven nagenoeg altijd aan dat ze weer iets van waarde hebben gehoord zelfs als ze Theo al een aantal keer hebben gehoord.

Gratis adviesgesprek
Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een gratis adviesgesprek van 1 uur.

Keynote of presentatie over CRO

Een conferentie of congres, op locatie of online, in Nederland of internationaal; alle opties zijn bespreekbaar. Mogelijk organiseren jullie een evenement over online marketing, e-commerce, of over conversie optimalisatie? Voor al deze doelgroepen is een boeiende presentatie of keynote te geven (indien gewenst ook Engelstalig).

Gastcollege, of gastspreker inhuren

Zoek je iemand die een gastcollege over CRO kan verzorgen? Of wil je een enthousiaste gastspreker inhuren voor je event? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard zal er hierbij ingespeeld worden op het niveau van het publiek. Zowel zeer verdiepende als meer basis-niveau presentaties zijn hierbij een optie.